Praksisfilosofi

Det er vår oppgave å gi deg den beste tannlegeopplevelsen. Dette gjør vi ved å yte den beste kvalitet innen tannpleie og behandling innenfor en hyggelig og omtenksom ramme. Vi ønsker at du skal føle deg spesiell og godt ivaretatt hos oss. Du skal bli møtt med super service og trivsel fra oss på kontoret. For oss er det viktig at du skal være godt informert om din tannhelse og du vil derfor få grundig råd og veiledning vedrørende alle aspekter ved tannpleie. På sikt vil dette gi en bedre tannhelse og mindre omfattende behandlinger. Dersom skaden allerede har skjedd, tilbyr vi også de fleste former for tannbehandling, også større og kompliserte behandlinger. Vi skal også gi veiledning om alternative behandlingsprosedyrer som er tilgjengelig.

Rødtvedt Tannhelsesenter AS skal utføre behandling og tjenester som er av den beste kvalitet. Behandlingen skal være evidensbasert og basert på mange år med erfaring. Denne behandlingen skal ha langvarig verdi for de pasienter vi behandler. God tannhelse har en veldig stor innflytelse på livskvaliteten. Det er en direkte sammenheng mellom latter og livskvalitet. Det er klart at dersom du har en god tannhelse og et godt smil, så skal det mindre til for at du ler åpenlyst. Ditt smil er vår profesjon.

Dyktige medarbeidere er en av de viktigste ressursene vi har på klinikken. De er interessert i det de gjør, de er motivert til å oppnå resultater, være  langtids deltakere, og de har en fleksibel oppbyggende ånd. Det skal skapes et miljø på kontoret der alle kan føle seg trygge og samtidig ser fram til å komme på jobb hver dag. Mennesker som trives på jobb, overfører denne trivselen og gleden over i den behandlingen de utfører.

For oss er det også viktig at våre priser skal kunne oppfattes som konkurransedyktige. Man skal oppleve at man får valuta for pengene! Dette gjør vi ved å levere behandlinger av god kvalitet ved hjelp av nytt og moderne utstyr. Du som pasient skal også få god informasjon vedrørende den aktuelle behandlingen slik at du er klar over hva det betyr for deg og de kostnadene denne behandlingen innebærer.