Her er vi

Rødtvedt Tannhelsesenter AS ligger på Rødtvet i Sandåsveien 8 ved Rødtvedt Skole og Kiwi. Klinikken ligger i samme bygg som Kiwi men under Kiwi. Det er nedgang til klinikken både fra Sandåsveien og fra Rasmus Engers vei.

Adresse
Sandåsveien 8
0956 Oslo

Ankomst med bil:

Fra nord:
Følg Trondheimsveien – Riksvei 4 forbi Grorud. Ta av mot Kalbakken. Derfra tar du første avkjøring i rundkjøringen innover mot Oslo og holder deg i høyre fil. Derfra tar du av mot Rødtvet industrifelt. Så følger du Rødtvetveien oppover til Rasmus Engers vei som er 3 vei til venstre. Kjør inn i Rasmus Engers vei og opp mot krysset ser du Kiwi og en innkjøring til Rødtvedt Tannhelsesenter AS.

Fra sør:
Trondheimsveien – Riksvei 4 nordover og ta av mot Kalbakken. Derfra tar du fjerde avkjøring i rundkjøringen innover mot Oslo og holder deg i høyre fil. Derfra tar du av mot Rødtvet industrifelt. Så følger du Rødtvetveien oppover til Rasmus Engers vei som er 3 vei til venstre. Kjør inn i Rasmus Engers vei og opp mot krysset ser du Kiwi og en innkjøring til Rødtvedt Tannhelsesenter AS.

Fra øst:
Ta avkjøring fra Østre Aker Vei til Nedre Kalbakkvei, følg denne til du kommer til rundkjøringen på Kalbakken. Ta deretter tredje avkjøring rundkjøringen innover mot Oslo og holder deg i høyre fil. Derfra tar du av mot Rødtvet industrifelt. Så følger du Rødtvetveien oppover til Rasmus Engers vei som er 3 vei til venstre. Kjør inn i Rasmus Engers vei og opp mot krysset ser du Kiwi og en innkjøring til Rødtvedt Tannhelsesenter AS.

Parkering:

Vi har 2 parkeringsplasser som er reservert for kunder av Rødtvedt Tannhelsesenter AS. Utover dette så er det gratis gateparkering i området.

Kollektivt:

T-bane nr. 5 stopper på Rødtvet T-banestasjon. Gå deretter av og når du har kommet ned fra perrongen ser man en bakke på høyre hånd. Gå opp denne og da er du i Rødtvetveien. Deretter går du noen meter til høyre før du er i Rasmus Engers vei. Følg denne i ca 200 meter deretter ser du en gangvei på høyre hånd som ligger nedenfor Kiwi. Følg denne så er du der ved siste dør på venstre hånd.

Buss nummer 22, 25, 31, 33, 301, 309 går også til Rødtvet. Busser fra byen stopper på sydsiden av Trondheimsveien. Deretter følger du Rødtvetveien oppover til Rasmus Engers vei som er 3 vei til venstre. Gå inn i Rasmus Engers vei og opp mot krysset ser du Kiwi og en innkjøring til Rødtvedt Tannhelsesenter AS.

Busser nordfra stopper på nordsiden av Trondheimsveien. Se etter en undergang under Trondheimsveien og finn deretter Rødtvetveien. Deretter følger du Rødtvetveien oppover til Rasmus Engers vei som er 3 vei til venstre. Gå inn i Rasmus Engers vei og opp mot krysset ser du Kiwi og en innkjøring til Rødtvedt Tannhelsesenter AS.

Link til ruteplanlegger