Bildegalleri


Før og etterbilder av behandlinger som vi har utført på pasienter som behandles av behandlere ved Rødtvedt Tannhelsesenter AS

En godt voksen dame som er lei av slitte gamle fyllinger og tenner som er misfargede og knekker.
Hun ønsket å forfriske smilet med en estetisk, varig og tannbevarende behandling – skallfasetter!
Man fjerner gamle fyllinger, og sliper litt på tannen.  Tanntekniker fremstiller vakre og naturtro skallfasetter som limes på din egen tann med plastsement.

 

En dame med meget slitte tenner og fyllinger som ønsket et penere smil og et bitt som fungerte bedre.
Her har vi lagd fasader og porselenskroner på over- og underkjevens tenner, som er flotte og naturtro. Vi har dessuten foretatt korreksjon av tannkjøttlinjen. Pasienten ble forynget med det nye smilet.
En jente som synes de gamle fasadene var skjoldete og som sprakk av. Hun fikk 4 nye skallfasetter på fortennene!
En ung mann som har falt og slått fortennene i bassengkanten. Disse ble opprinnelig reparert med plast og etter hvert byttet ut med flotte skallfasetter.
En ung mann med slitte tenner som først har blitt bygget opp med plast. Pasienten ønsket et penere smil med naturtro tenner.

 

En dame som mistet en fortann i en bilulykke. Her har kirurgen satt inn en kunstig tannrot – implantat. Så har vi satt inn en helkeramisk krone på implantatet og modellert tannkjøttet for å oppnå best mulig estetikk.

 

Pasienten har nedslitte fortenner som hun ønsker å gjøre noe med. I dette tilfellet bygget vi dem opp med plast uten å slipe på tennene i det hele tatt.

 

Høyre fortann har brukket og pasienten ønsker å få erstattet den manglende tannen. I dette tilfellet ble det lagd en bro.

 

Dame med en gammel krone på en fortann  som ikke ser naturlig ut og tannkjøttet er betent. Denne ble byttet til en helkeramisk porselenskrone som ble limt på tannen. Tannkjøttet har blitt bedre allerede etter at hun har gått med en midlertidig krone.

 

Dame som synes fortennene var slitte og hadde stygge slitte fyllinger som til stadighet løsnet. Pasienten ønsket et naturtro smil uten spesielle endringer på form og lengde. Her ble det fremstilt porselensfasader på 4 fortenner.

 

Pasienten har gjennomgått tannreguleringsbehandling med skinner og med kirurgi der man flytter hele kjever. Etter endt behandling var det behov for å fremstille bro og kroner for å stabilisere det nye bittet, samt reparere slitte tenner og fyllinger. Pasienten ønsket et meget hvitt smil.

 

Alle pasienter har gitt samtykke til at disse bildene kan publiseres på vår nettside.