Aktuelt

Henvisning av nye pasienter

Om du kjenner venner, familiemedlemmer, kollegaer eller bekjente som trenger ny tannlege, er de velkommen hos oss. Du som er flink til å henvise nye pasienter til oss, vil få en oppmerksomhet fra oss.

Ønsker tilbakemelding på Legelisten.no og Google.no

Legelisten Naia O. Halvorsen

Legelisten Silje Bach

Google anmeldelse Rødtvedt Tannhelsesenter AS

3D printing

Klinikken har nå en 3D printer slik at vi nå kan printe ut modeller av tennene dine etter at vi har foretatt en scanning. Modellene kan blant annet brukes til å fremstille blekeskinner. På sikt skal vi også kunne printe ut midlertidige kroner og broer.

Kurs

Tannlege Naia Ollendorff har gjennomført et større kursforløp som heter The complete GDP – Helhetlig tannbehandling i regi av Dentanet. Spennende kursforløp som gjør oss mer egnet til å se helheten hos hver pasient.

3Shape Trios

Januar 2021 kom 3Shape Trios 3 Move + og en 3d-printer. Dette gjør at vi i mange tilfeller kan unnlate de gamle avtrykksmetodene vi hadde før der man sitter med en gummimasse i munnen i opp til 5 minutter. Når man skal ha en krone, bro, bittskinne og i noen tilfeller protese, kan vi nå scanne alle tennene dine med et avansert kamera. Denne scanningen blir så sendt inn til tanntekniker som så fremstiller arbeidet. Scannemetoden kan også brukes til å vurdere slitasje på tennene fra år til år, designe nytt smil til de som vil dette virtuelt og mye mer.

Rotfyllinger

Tannlege Silje Jordahl Bach har særlig interesse og kunnskap om rotfyllinger og hun foretar de fleste rotfyllingsbehandlingene på Rødtvedt Tannhelsesenter AS. I denne forbindelse har vi nylig gått til anskaffelse av operasjonsmikroskop. Dette letter behandlingen og bidrar til et bedre behandlingsresultat. I tillegg til dette, har vi også fått nytt og moderne rotfyllingsutstyr.

Implantatbehandling

Tannlege Naia Ollendorff Halvorsen har tatt etterutdanning innenfor implantater og har spesialkompetanse innenfor implantatprotetikk med godkjenning fra Den Norske Tannlegeforening. Hun kan således utføre den delen av implantatbehandlingen som innebærer å sette en tann / bro / protese på implantater med refusjon fra Folketrygden. Klinikken med Naia Ollendorff Halvorsen som behandler har tatt supplerende kurser, slik at vi også kan tilby kirurgisk innsetting av selve tannimplantatet.

Begge tannleger jobber dessuten med luper under enhver behandling.