Aktuelt og kampanje

Ny tannhelsesekretær

Vi vil gjerne ønske Renate Strand hjertelig velkommen tilbake til oss igjen.

3Shape Trios 

Januar 2021 kommer 3Shape Trios 3 Move + og en 3d-printer. Dette gjør at vi i mange tilfeller kan unnlate de gamle avtrykksmetodene vi hadde før der man sitter med en gummimasse i munnen i opp til 5 minutter. Når man skal ha en krone, bro, bittskinne og i noen tilfeller protese, kan vi nå scanne alle tennene dine med et avansert kamera. Denne scanningen blir så sendt inn til tanntekniker som så fremstiller arbeidet. Scannemetoden kan også brukes til å vurdere slitasje på tennene fra år til år, designe nytt smil til de som vil dette virtuelt og mye mer.
 

Rotfyllinger

Tannlege Silje Jordahl Bach har særlig interesse og kunnskap om rotfyllinger og hun foretar de fleste rotfyllingsbehandlingene på Rødtvedt Tannhelsesenter AS. I denne forbindelse har vi nylig gått til anskaffelse av operasjonsmikroskop. Dette letter behandlingen og bidrar til et bedre behandlingsresultat. I tillegg til dette, har vi også fått nytt og moderne rotfyllingsutstyr.

Implantatbehandling

Tannlege Naia Ollendorff Halvorsen har tatt etterutdanning innenfor implantater og har spesialkompentanse innenfor implantatprotetikk med godkjenning fra Den Norske Tannlegeforening. Hun kan således utføre den delen av implantatbehandlingen som innebærer å sette en tann / bro / protese på implantater med refusjon fra Folketrygden. Klinikken med Naia Ollendorff Halvorsen som behandler har tatt supplerende kurser, slik at vi også kan tilby kirurgisk innsetting av selve tannimplantatet.

Begge tannleger jobber dessuten med luper under enhver behandling.

Henvisning av nye pasienter

Om du kjenner venner, familiemedlemmer, kollegaer eller bekjente som trenger ny tannlege, er de velkommen hos oss. Du som er flink til å henvise nye pasienter til oss, vil få en oppmerksomhet fra oss.

Kontakt oss