Aktuelt og kampanje

Ny tannlege

Vi vil gjerne ønske tannlege Silje Bach velkommen i teamet på Rødtvedt Tannhelsesenter AS. Silje er en dyktig og engasjert tannlege som har flere års erfaring fra både Larvik og Nord Norge. Silje begynner hos oss i slutten av mai 2019 og vil ta over stafettpinnen etter tannlege Helena Bygdèn.

 

Implantatbehandling

Tannlege Naia Ollendorff Halvorsen har tatt etterutdanning innenfor implantater og har spesialkompentanse innenfor implantatprotetikk med godkjenning fra Den Norske Tannlegeforening. Hun kan således utføre den delen av implantatbehandlingen som innebærer å sette en tann / bro / protese på implantater med refusjon fra Folketrygden. Klinikken med Naia Ollendorff Halvorsen som behandler har tatt supplerende kurser, slik at vi også kan tilby kirurgisk innsetting av selve tannimplantatet.

Oppussing av klinikk

Klinikken er nå ferdig oppusset slik at lokalene fremstår som nye og moderne. OPG ble installert høsten 2017. Utstyr på sterilen, klinikkens hjerte er byttet ut. Vi har dessuten fått nye instrumenter til tannbehandlingen.

Websider og Facebook

Denne websiden er lansert i 2013, og skal sammen med Facebooksiden, sørge for en del av vår markedsføring. Vi setter stor pris på om du vil klikke liker på våre Facebooksider! Tilbud vil etterhvert bli lagt ut på siden.

Henvisning av nye pasienter

Om du kjenner venner, familiemedlemmer, kollegaer eller bekjente som trenger ny tannlege, er de velkommen hos oss. Du som er flink til å henvise nye pasienter til oss, vil få en oppmerksomhet fra oss.

Kontakt oss